image Ξενάγηση στην έκθεση και προβολή της ταινίας του «Τυφλού Ψαρά» στους υπέροχους ανθρώπους από το Φάρο Τυφλών Ελλάδος.

Παρουσίαση της δράσης του Caravan Project στο Μεταξουργείο

Caravan Project Μεταξουργείο – Πλατεία Αυδή
Εργαστήρια – Κοινοτικές Δράσεις – Προβολές – Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Προσκαλούμε τους κατοίκους του Μεταξουργείου και όχι μόνο, στον πολιτιστικό χώρο του Δυναμό (Παραμυθίας 28-30) τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 7μμ όπου θα παρουσιάσουμε το έργο του Caravan αλλά και θα κουβεντιάσουμε τις προθέσεις μας για τη δράση μας που θα λάβει χώρα από τις 14 Οκτώβρη μέχρι τις 05 Νοεμβρίου στη Πλατεία Αυδή.

Το Caravan Project παρεμβαίνει με την εγκατάσταση του στη πλατεία Αυδή τον Οκτώβρη, δημιουργώντας έναν νέο θύλακα ώσμωσης και καταγραφής των αποσπασματικών αφηγήσεων της περιοχής. Με όχημα την αφήγηση μαζί με κατοίκους και φίλους της γειτονιάς του Μεταξουργείου, ιχνηλατούμε πτυχές του δημόσιου χώρου, ανθρώπινους χαρακτήρες, ασυνέχειες και μεταβάσεις. Στόχος μας είναι μέσα από μια σειρά εργαστηρίων (ντοκιμαντέρ – ήχος – αρχείο), κοινοτικών δράσεων και συναντήσεων να συνδιαμορφώσουμε και να μεταφέρουμε σε μια ψηφιακή πλατφόρμα νέες γεωγραφίες – αφηγήσεις που αντιβαίνουν στις κυρίαρχες και δημιουργούν έναν αλλοτινό τόπο συλλογικής αυτοέκφρασης και εκπροσώπησης.